La forma de fer política del Partit Popular resulta, si més no, curiosa. I és que l’últim plenari es va presentar una moció defensant la continuïtat de l’Hospital Asil i altres entitats de gestió municipal que signàrem tots els grups polítics, exceptuant Ciutadans i el PP –nova parella de fet- que es van abstindre i que,  amb el mos en la gola encara, no han perdut el temps en acusar la nostra formació política de trencar “el histórico consenso” que ha existit sempre amb les institucions públiques socials del nostre municipi.

Si acudim a les actes de les últimes sessions plenàries, podem comprovar que el Partit Popular, que ara interpreta el paper de núvia ofesa, va presentar una proposta, alarmista i totalment distanciada de la realitat, en la qual es pretenia menystenir la tasca de la Conselleria d’Economia acusant-la de voler tancar l’oficina del SEPE-SERVEF del nostre municipi i instava a la resta de formacions polítiques a que s’uniren en la defensa dels interessos de la Vila Joiosa i Comarca. En eixa ocasió, sembla ser, que no estava fent-se política, que únicament es defensava el bé comú, per damunt de sigles i ideologies, però ara, com el garrot el rep l’etern govern en funcio12108802_10207709113028799_6705932842437916135_nns del senyor Rajoy, evidentment, estem fent política partidista i sectària.

No oblideu, senyors del PP, que Compromís no forma part de cap quatripartit ni de cap coalició real o imaginària de govern. Compromís defensa els interessos de la gent de la Vila Joiosa i recolza o rebutja les propostes en funció del benefici o el perjudici d’aquestos interessos, però clar, seria demanar massa que un partit que únicament sap governar a colp de “decretazo” i aplicant el “rodillo”, s’endinsara en eixes sotileses democràtiques.

Esperem, que en aquestos tres anys que resten encara, els nostres companys de corporació deixen el seu curtmirisme polític i s’apropen més a la realitat del poble que aspiren a governar.