La coalició d’esquerres encapçalada a la Vila Joiosa per Compromís, es consolida com a segona força per davant del Partit Socialista (PSPV). Des de la nostra formació volem agrair la confiança que han dipositat en nosaltres, una confiança que naix de la bona tasca que en els darrers quatre anys ha realitzat al Parlament de l’Estat el nostre diputat Joan Baldoví i ací al País Valencià el nou govern progressista del qual forma part Compromís.

Compromís té clar el camí que hem de seguir a partir d’este moment, que no és altre que consolidar i enfortir el recolzament que hem rebut de la nostra ciutadania, així com treballar des de l’honestedat i la coherència política per tal guanyar-nos la confiança i de qui ha decidit no anar a votar en estes eleccions o de qui ha optat per una diferent opció política.

Ara toca continuar endavant amb el nostre programa amb seriositat i transparència, com ho hem fet fins ara, per aconseguir millorar la vida de la nostra ciutadania en clau valencianista i d’esquerres, per això hem de fer més gran el nostre col·lectiu i hem d’apropar-nos encara més al carrer, perquè sense ells, sense totes les dones i tots els homes que s’han identificat amb el nostre ideari polític i han confiat en nosaltres, la nostra tasca no tindria sentit. A totes i tots, gràcies.