Barbara Hoffmann, de 61 anys i veïna de la Vila Joiosa des de 2006, va ser diputada dels Verds al Parlament regional de Franconia entre els anys 1990 i 2000

IMG_4110

El Secretari Local de Compromís a la Vila Joiosa, Josep Castiñeira, ha fet pública hui la incorporació de Barbara Hoffmann a la llista municipal que presentarà la formació a les eleccions de maig.

 

Hoffmann, infermera jubilada d’origen alemany, ha estat portaveu dels Verds a Baviera des del 90 al 94 i diputada regional a Franconia durant 10 anys. Activista de la defensa dels animals, col·labora des de la seua arribada a la Marina Baixa, l’any 2004, amb la societat protectora d’animals de Benidorm i la recentment creada a la Vila Joiosa, SPAV. En l’àmbit de defensa dels Drets Humans, va ser una de les impulsores en la seua joventut d’un grup antifeixista que des de la ciutat alemanya de Nuremberg donava suport i asil a represaliats pel règim franquista i també és sòcia d’Amnistia Internacional. Ara, integrada completament en el dia a dia del poble, assegura que “el valor ecologista i d’esquerres en defensa del territori, la història i cultura pròpies de la Vila Joiosa, és la motivació més important per a sumar la meua experiència al canvi que proposa Compromís al nostre poble i al País Valencià”

 

Amb la incorporació de Barbara Hoffmann al 9è lloc de la llista municipal que encapçala Kika Marchán Beneyto, i en la que també estaran Jaume Lloret, José Carlos Gil i el propi Castiñeira, Compromís dóna per tancada la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals. El Secretari Local ha volgut recordar que la llista completa es donarà a conèixer en un acte públic el proper dissabte a les 20:45 h. en la seu electoral de Compromís La Vila Joiosa, al carrer Constitució 14. A l’acte, en el que esperem comptar amb la presència de tots els veïns i veïnes que ens vulguen acompanyar, i ha anunciat que exerciran de padrins el diputat al Congrés Joan Baldoví i el diputat a les Corts Valencianes Fran Ferri.