Cada nou plenari deixa més al descobert les paleses incompetències  d’aquest equip de  desgovern que tenim. No es trauen de les mans  les tasques pròpies de la gestió municipal i, quan intenten” innovar”, millor ni parlar dels resultats.

El plenari de hui és una prova més de les dificultats que PSOE-GPV tenen, no per fer bé la seua faena, sinó simplement per fer-la. Des de Compromís hem demanat   fins a l’extenuació, que s’adequara el saló de plenaris per poder retransmetre en directe els debats  i tot han estat excuses per justificar la impossibilitat de dur a terme la proposta i quan , ja farts de rebre la negativa de l’equip de govern, decidim presentar una moció per tal de debatre allò que havíem sol·licitat, ens assabentem que ja tenien negociat amb una cadena de televisió un acord per retransmetre talls de les intervencions fetes al plenari, es a dir, que no hi ha recursos per fer un “streaming”, però si tenim 6000 euros, més IVA, per mostrar les excel·lències de la seua gestió, encara que  per primera vegada s’ha evidenciat la feblesa d’un govern municipal que haurà de fer allò que li demana l’oposició.

Una vegada més -i ja hem perdut el compte- les bones intencions i l’esperit col·laborador de l’equip de govern es queden això, en bones intencions. En definitiva, en fum, un fum que ja comença a afartar-nos.

Des de Compromís també hem plantejat la necessitat d’establir una zona de vianants en el carrer Canalejas, eliminant els pilós que voregen la carretera i que han provocat més d’un accident als nostres veïns, així com eixa mena de sèquia o regueró completament inútil  que no du les aigües de la pluja enlloc. Aquesta proposta pretenia, no sols adaptar a les necessitats dels vianants l’espai urbà, sinó dinamitzar les zones comercials del nostre municipi i, en un futur, facilitar l’accés a l’entorn de les Termes, però finalment PSOE-GPV-C’s l’han desestimada perquè la policia desaconsella llevar els pilós i perquè voldran penjar-se alguna medalleta en el futur.12314090_747997475330658_7994966275110411209_n

I per tancar l’actuació de hui, l’equip de governs’ha tret de la “chistera” un conill en forma de moció, en la que ha demanat l’adhesió de la resta de la corporació a la seua proposta d’acabar amb els famosos barracons de les nostres escoles i instituts. Des de Compromís no podem estar més d’acord amb el PSOE-GPV, perquè ho dúiem en el nostre programa, però les formes  són les formes i ací el PSOE ha demostrat que únicament es mou per oportunitat i electoralisme” cutre “  i més quan pensem que, curiosament, el president de la Generalitat és el socialista Ximo Puig, però clar, Educació la du un conseller de Compromís i aquest ja no és dels seus i se li pot fer la cameta si així s’aconsegueixen uns quants vots.

I a eixe joc nosaltres no jugarem, perquè no ens interessa la política que busca el titular. Quan governes has de ser més seriós i no llançar per urgència propostes que ni s’han consensuat ni busquen res més que la foto del dia següent.