De tapes amb Compromís, una ruta per bars i comerços locals, és la fórmula triada per Compromís per a tancar la campanya.

 Kika Marchán: “El programa de govern que hem presentat, així com la campanya electoral, el comerç local juga un paper fonamental i és per això que hem volgut donar-li visibilitat amb un tancament de campanya original i innovador.   

A poques hores de que finalitze legalment el període legal per a demanar el vot, Compromís La Vila Joiosa volem anunciar la innovadora forma de tancar la campanya que hem triat per a esta ocasió.

En la línia d’austeritat mostrada durant este temps de campanya i per a donar més visibilitat a image2les principals idees del nostre programa de govern, el qual es basa en els principis de l’Economia del Bé Comú, hem organitzat una ruta de tapes per diferents bars de la Vila amb militants i simpatitzants de Compromís.

 De tapes amb Compromís, que és com hem batejat aquesta iniciativa, és la consecució natural i més coherent amb la nostra aposta per la reactivació de l’economia mitjançant el comerç local, d’ahí que des d’un primer moment fóra el model que triàrem per a la cloenda, allunyant-nos de les fórmules de festes populars amb “todo incluído” que han triat majoritàriament les altres formacions que concorren a les eleccions municipals.

 

Amb açò, Compromís donem per tancada una campanya en la que hem explicat  La Vila Que Volem, tot confiant en què trobe el recolzament a les urnes el proper diumenge, conjuntament amb el programa plantejat per al conjunt del País Valencià, que suposarà el canvi valencià que image1vindrà, a l’Ajuntament, de la mà de Kika Marchán, i a la Generalitat, de la de Mònica Oltra.