Què tenen? Ja estan altra volta queixant-se i plorant per què no es vota el que ells volen?

I sempre la mateixa cançoneta: que si “cuatripartito”, que si Pedro Alemany és un traïdor, que si  Compromís està en el govern…

Quan els hi votem FAVORABLEMENT  les seues propostes  (que no en són poques) no ens diuen que som una oposició responsable, participativa i coherent.

No estem al govern. No manem tant com diuen. Ja ens agradaria, però la representació que tenim és la que tenim.

Moltes vegades votem amb els socialistes a l’ajuntament, (d’altres, no).

Hem donat suport als seus pressupostos en un parell d’ocasions, als quals hem fet les aportacions que hem pogut aconseguir (dotació de pressupostos per al nou d’octubre i el huit de maig, recuperació de premis literaris, més ajuts al transport universitari, majors inversions en cultura, inclusió de pressupostos participatius …).

Però eixe és el sistema democràtic representatiu. Amb diàleg i contraprestacions.

Sembla que ells (el POPULARS) no ho entenen. O no volen. Ells son més de les seues majories absolutes aconseguides amb campanyes ara qüestionades per la Justícia. Diguem-ne que, SOBREfinançades. I quan no han tingut majoria, “pactar” directament amb  un trànsfuga tampoc els hi ha fet vergonya.

Respecte al suport a la Policia Nacional i a la Guàrdia Civil poca cosa. Com ells. Com els populars. Poca cosa han dit d’això en la seua nota. Els preocupa més criticar-nos a nosaltres que la moció en si.

Suport a la Policia Nacional, a la Guàrdia Civil, a l’exèrcit de terra, mar i aire. Als metges, als ensenyats, als bombers, als jutges. A tots i cadascun dels funcionaris públics, perquè vivim a un estat de dret.  Suport ahir, hui i demà.

Un altra cosa és que donem suport a una moció tramposa que només vol USAR ALS FUNCIONARIS DE L’ESTAT EN BENEFICI  DEL SEU PROPI PROJECTE POLÍTIC i de passada, enfrontar-se, sense més,  a tot aquell que no pense com ells.